Opschalen van een succesvolle pilot

Om het concept van LeerLevels te testen, hebben we zelf een web-app ontwikkeld. Hiermee hebben we een pilot gedraaid op Het Amsterdams Lyceum, voor het vak natuurkunde. Leerlingen reageerden enthousiast en de docent kon zijn lestijd veel nuttiger besteden. Op basis van deze bevindingen, werken we nu met professionele software developers om LeerLevels op te schalen.

 
LeerLevel_Website_Icons (5).png

Investeer in het onderwijs van de toekomst

Wij combineren de ontwikkeling van LeerLevels met part-time functies in het onderwijs. We werken bewust deeltijd om tijd over te houden voor het maken van onderwijs waarmee we in de toekomst voltijds mee willen werken. Elke vorm van financiële ondersteuning zou ons enorm helpen. Dus ken je – of ben je – een fonds, een subsidie of een private investeerder die in het onderwijs van de toekomst wil investeren, neem dan contact met ons op.

LeerLevel_Website_Icons (7).png

Ontwikkel lesmateriaal op grote schaal

Om onderwijs te personaliseren gebruikt LeerLevels twee ingrediënten. Het eerste ingrediënt is een algoritme om met een learning graph en de voorkennis van een leerling zijn of haar ideale pad uit te stippelen. Het tweede ingrediënt is lesmateriaal dat is toegespitst op fijnmazige leerdoelen. Docenten genieten van uitleggen en blinken vaak uit in bepaalde onderwerpen en bepaalde stijlen van uitleg. Leerlingen verdienen bij elk onderwerp de beste uitleg in een vorm die voor hem of haar het beste werkt.

LeerLevel_Website_Icons (11).png

Bouw mee aan een onderwijsplatform voor álle leerlingen

Met LeerLevels bouwen wij aan een onderwijsplatform voor álle leerlingen. Het is onze droom om iedereen een gelijke kans te bieden door slim gebruik te maken van software. Wil jij als developer meebouwen aan deze droom? Of ken je iemand die hier altijd al naar zocht? Neem dan contact met ons op.