10.jpg

Stress voor natuurkunde?

We’ve got your back! Kom op woensdag naar de centrale OBA voor gratis natuurkunde bijles! Twee bevlogen docenten helpen je graag en zetten daarbij slimme technologie in om je de persoonlijke begeleiding te bieden die je nodig hebt.

Wat?

De OBA en LeerLevels bieden samen gratis natuurkunde bijles en huiswerkbegeleiding. Daarnaast krijg je toegang tot de LeerLevels app, waarmee je zelfstandig verder kunt oefenen en automatisch de uitleg krijgt die jij nodig hebt.

Voor wie?

Voor alle niveaus en alle jaarlagen van de middelbare school. Het maakt niet uit waar je op school zit, welk niveau je doet of in welke jaarlaag je zit. Als je maar natuurkunde doet, ben je van harte welkom!

Door wie?

Jonas & Youssef helpen je graag!

Jonas & Youssef helpen je graag!

Jonas en Youssef zijn twee enthousiaste docenten die je graag helpen met natuurkunde. Ze hebben al ruim tien jaar ervaring met natuurkunde en bijles. Daarnaast hebben ze verschillende prijzen in de wacht gesleept. Kortom, ze zijn de geschikte personen om jou te helpen!

Waar?

De begeleiding vindt plaats in de centrale Openbare Bibliotheek van Amsterdam (Oosterdokskade 143, Amsterdam) op de zesde verdieping in de zalen 6.1 en 6.2. 

Wanneer?

Elke woensdag vanaf 6 november 2019 t/m 8 juli 2020, van 17:00 tot 21:00. Elke week hebben we ruimte voor 25 leerlingen. Je kan vrij binnenlopen of verzekerd zijn van een plek door hieronder een plekje te reserveren.