Over ons

Het team van LeerLevels bestaat op dit moment uit Jonas en Youssef. Wij zijn gepassioneerd over onderwijs en vinden dat elke leerling en student recht heeft op onderwijs dat aansluit op hun individuele behoefte. Naast ons werk als docent, zijn wij in onze vrije tijd begonnen aan LeerLevels. We hopen uiteindelijk iedereen toegang te geven tot écht gepersonaliseerd onderwijs.


 
youssef.jpg

Youssef el bouhassani

Youssef el Bouhassani heeft zijn MSc. in Lucht en Ruimtevaarttechniek gecombineerd met het opzetten van een eigen onderneming. Vervolgens heeft hij meegedaan aan de Nationale DenkTank over Big Data. Hieruit voortvloeiend heeft hij een traineeship ontwikkeld om data scientists op te leiden. Hij combineerde dit met wiskunde doceren aan de HvA. In 2017 werd hij op de HvA uitgeroepen tot Docent van het Jaar en in 2018 werd hij gekozen tot docent van het jaar van heel Nederland.

jonas.jpg

Jonas voorzanger

Jonas Voorzanger heeft tijdens zijn MSc. Natuurkunde zijn eerstegraads lesbevoegdheid gehaald. Na deelname aan de Nationale DenkTank over onderwijs heeft hij bij Stichting LeerKRACHT de mobiele feedbackapp OnzeLes ontwikkeld. Hij geeft nu natuurkunde en informatica op Het Amsterdams Lyceum.