ONDERWIJSPREMIE VOOR PROJECT OVER KANSENGELIJKHEID

beeld door Angeliek de Jonge

LEERLEVELS IN HET KORT

Sinds 2015 werken we aan LeerLevels. We kennen elkaar van de Nationale DenkTank en delen een passie voor onderwijs. Onze missie is altijd geweest om het onderwijs te ondersteunen met slimme technologie. Na succesvolle pilots, onder andere bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam en Het Amsterdams Lyceum, waren we begin 2020 klaar om onze impact te vergroten.

ONDERSTEUNING TIJDENS LOCKDOWN

Tijdens de eerste lockdown hebben we LeerLevels kosteloos beschikbaar gesteld voor docenten en leerlingen. En nu nog steeds is onze Crowd-omgeving kosteloos beschikbaar. Hiermee kunnen docenten hun lessen efficiënt voorbereiden om zo meer aandacht te kunnen besteden aan individuele leerlingen en studenten.

KANSENGELIJKHEID MET DE HVA

Bij een van onze projecten werken we samen met de Hogeschool van Amsterdam om kansengelijkheid te vergroten bij de doorstroming van het middelbaar naar het hoger onderwijs. Dit project heeft op maandag 1 maart de eerste prijs van de Hoger Onderwijspremie gekregen van Minister Ingrid van Engelshoven (OCW). We zijn ontzettend blij dat we hiermee de impact van LeerLevels breder te kunnen verspreiden.

De premie wordt onder andere ingezet om modulair lesmateriaal te ontwikkelen dat in het publieke domein beschikbaar wordt. We werken samen met de Faculteit Techniek, dus de focus ligt primair bij de technische vakken.

Contact en verder lezen

Wil je meer lezen over LeerLevels of de Hoger Onderwijspremie? Check dan onderstaande links:

Wil je op de hoogte blijven of ons een vraag stellen?

Vorige
Vorige

FLEXIBELE LESMETHODE VOOR NATUURKUNDE (VWO BOVENBOUW)

Volgende
Volgende

DE TOP-2O LEERDOELEN VOOR HET EINDEXAMEN NATUURKUNDE