TEAMUITBREIDING LEERLEVELS

Goed nieuws! We hebben het team namelijk uitgebreid. En wat is er nou leuker dan één extra paar handen? Yep, zes nieuwe teamleden! Dit was gezien de hoeveelheid content en het groeiend aantal deelnemende scholen hard nodig. Samen met hen en de HvA kunnen we LeerLevels tot een hoger niveau brengen dankzij de Hoger Onderwijspremie. Flo, Romy, Derck, Roeland, Thijmen en Hella, welkom in het team!


FLO KAN

Flo houdt van erg veel verschillende dingen. Ze is dan ook natuurkundige én filosoof. Naast haar werk als docent natuurkunde in Den Haag gaat Flo voor LeerLevels modulair onderwijsmateriaal ontwikkelen. Hopelijk blijft er voldoende tijd over om lekker te dansen op swing- & bluesmuziek.

ROMY DHILLON

Romy was al enkele jaren achter de schermen bij LeerLevels betrokken, en nu structureel. Als sterrenkundige met een master in medische fysica heeft hij heel wat hoeken van het universum gezien. Naast zijn werk als content creator bij LeerLevels is Romy een ervaren docent natuurkunde. Vanaf 2022-2023 zal hij shinen op het Amsterdams Lyceum. Een nieuw avontuur, dat is wel aan Romy besteed.

DERCK PRINZHORN

Deze Artificial Intelligence-student kon niet vroeg genoeg beginnen met de praktijk, vandaar zijn keuze om als Junior Software Engineer aan de slag te gaan bij LeerLevels. Derck wordt blij van een goed non-fictie boek en fitness, dan kan hij alle algoritmes uitzweten. Derck is daarnaast actief als bestuursadviseur van Stichting Hoormij, een stichting voor iedereen met een gehoor- en evenwichtsaandoening.

ROELAND KAMP

Versterking uit het hoge noorden! Vrolijke fietser Roeland gaat nieuwe content maken. Met een afgeronde master Educatie in de Bètawetenschappen geeft hij les aan het Groningse Willem Lodewijk Gymnasium. Roeland staat voor plezierig onderwijs, waarin elke leerling een gevoel krijgt van vooruitgang. Daarin vinden we elkaar bij LeerLevels. En in het organiseren van dingen.

THIJMEN NIJDAM

Thijmen is onlangs gestart als Junior Software Engineer, om zo LeerLevels nog gebruiksvriendelijker te maken. Deze Formule 1 fan racet op en neer tussen Alkmaar en Amsterdam voor zijn studie Artificial Intelligence, waar hij het honours track volgt. Gelukkig vindt hij voldoende ontspanning in de sportschool of op vakantie. Die brengt hij het liefst in Frankrijk door.

HELLA HEKKELMAN

Hella kennen we van de Nationale DenkTank, waar ze twee jaar de communicatie verzorgde. Inmiddels werkt ze o.a. als ontwerpbegeleider voor kinderen in de Maakplaats van de Amsterdamse bibliotheken. Dit grote kind komt onze communicatie versterken. Hella reist daarnaast graag in kleurrijke outfits met haar campertje door heel Europa.

Nieuw team, nieuw schooljaar

Nog fris in het zadel hebben de nieuwe krachten hun toegevoegde waarde al laten zien. We kijken enorm uit naar het nieuwe schooljaar. Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van LeerLevels? Schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan deze page).

Header afbeelding: Beverly Joubert, Nationale Geographic Image Collection

Vorige
Vorige

5 MANIEREN OM LEERLEVELS NAAST EEN TRADITIONELE METHODE TE GEBRUIKEN

Volgende
Volgende

EXAMENS OEFENEN MET JE LEERLINGEN, ZONDER GEDOE